• Carrer de Pau Claris, 97‎ 08004 Barcelona Spain
  • Email: Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.
  • Tel: (+34) 657 283266
SpanishESCatalanCatal-ca_ESFrenchfr-FR
Homel'EmpresaMissió i Valors

Missió

En Segurpricat Consulting prestem Serveis Especialitzats de consultoria de seguretat nacional i internacional paràgraf Empreses Transnacionals o empreses Que Tinguin Previst do Internacionalització a Llatinoamèrica , en la línia Orientada de Em Millora de do Seguretat Corporativa és Essencial Per L'Estratègia d'Eficiència , Millora i Competitivitat de do empresa .

Valors

Com Consultoria de Seguretat nacional i internacional ESTEM Especialitzats en la Planificació , consultoria i Assessorament en matèria de seguretat privada nacional i internacional en llatinoamericà , que consistirà en l'elaboració d'Estudis i Informes de Seguretat Corporativa , Anàlisi de Riscos i Plans de Seguretat referits a la protecció Davant Tot tipus de riscos , així de com en auditories Sobre la Prestació dels Serveis de Seguretat nacional, internacional i d'Eines d'Anàlisi d'Intel · ligència TIC , s.

Markets  Ajudar i facilitar nostres clients sense servei de Seguretat Integral nacional i internacional en seguretat privada Potenciant UNS Principis i Valors Ètics de conducta estafa Una Planificació Organitzada i gestionada paràgraf l’excel·lim · lència en l'Anàlisi de com la avaluacions dels riscos , destacant-nos Pels Resultats porció el Compromís i implicació Que transmetem .

Dins el marc de nostres Principis i Valors si troben el Compromís de confidencialitat i de Compliment De nostres Acords Comercials , el d'Atenció al client , Comunicació permanent Una desenvolupant TOTS nostres HABILITATS i Competències Per L’excel·lim · lència dels nostres serveis de Consultoria i Formació en Seguretat Privada corporativa .

магазин DVD фильмов
Battlefield 4 Beta обзоры, тесты, новости