• Carrer de Pau Claris, 97‎ 08004 Barcelona Spain
  • Email: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.
  • Tel: (+34) 657 283266
SpanishESCatalanCatal-ca_ESFrenchfr-FR

​Segurpricat consulting realitza la protecció i escorta dels directius i les persones de responsabilitat de la seva empresa .

Protecció de tot el personal de la seva empresa que es trobi en comissió de Serveis professionals a Llatinoamèrica especialment aquells que siguin directius expatriats o càrrecs de responsabilitat per la seva major vulnerabilitat :

Considerem necessari establir una bona planificació a través de diferents estratègies per establir una Seguretat preventiva proactiva que permeti " garantir" la finalitat perseguida vol és la protecció del personal expatriat i la continuïtat del seu projecte empresarial a l'estranger, com vam realitzar un Manual de protecció i protocols d'actuació . Són mesures de precaució bàsiques puntuals d'actuació davant de situacions de risc .

Cal la preparació d'un dispositiu de seguretat , sobretot durant els desplaçaments a la destinació dels seus instalacciones , planificar les operacions i equip de suport amb les següents actuacions :

- La evaulacion general de les situacions de risc prèviament .

- Establir contactes amb la delegació diplomàtica : Al Consolat espanyol , amb els responsables de la Seguretat del Ministeri d'Interior d'Espanya : Cos Nacional de Policia i la Guàrdia civil destinats a Llatinoamèrica amb el "Pla Plus Ultra " i els Serveis d'informació i intel · ligència nacionals i estrangers .

- La comunicació directa amb contactes locals : Policies i militars a la zona d'operacions .

- La determinació de les necessitats logístiques .

- Establir les Ordres de Treball i desplegament inical de suport de l'operatiu .

Realització de plans d'evacuació i de crisi per a tots aquells empleats desplaçats a l'estranger a través de diferents escenaris de risc :

- Evacuacions oficials per via diplomàtiques i consulars .

- Evacuacions pròpies per altres vies no oficials a través de plans propis de Segurpricat .

Té relevància establir un pla de crisi en la qual s'hagin previst situacions excepcionals : catàstrofes natuales , huracans , terratrèmols , cops d'estats i revoltes civils , segrestos i extorsions .... problemes de malalties com pandèmies , comptant amb la cooperació de l'ambaixada i consolat espanyol al país llatinoamericà .. i el govern , es determinaran unes actuacions o altres .

магазин DVD фильмов
Battlefield 4 Beta обзоры, тесты, новости