• Carrer de Pau Claris, 97‎ 08004 Barcelona Spain
  • Email: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.
  • Tel: (+34) 657 283266
SpanishESCatalanCatal-ca_ESFrenchfr-FR

ISO 27001  Segurpricat consulting li realitza el Sistema de Gestió de la Seguretat de la informació ( SGSI )

La informació és un dels principals actius de les organitzacions . Actualment , les empreses s'enfronten amb riscos i inseguretats procedents d'una àmplia varietat de fonts , tant externes com internes , que poden danyar de forma important els seus sistemes d'informació.

Consultoria de Seguretat Sèrie ISO 27000 . Sistema de Gestió de la Seguretat de la informació ( SGSI )

La sèrie ISO 27000 proporciona , a partir d'un enfocament per processos , un model per a la creació , implementació , funcionament, supervisió , revisió , manteniment i millora d'un Sistema de Gestió de la Seguretat de la informació ( SGSI ) .

beneficis

Una gestió eficaç de les seguretat de la informació permet garantir una sèrie de requeriments de la informació necessaris per assolir els objectius del negoci :

Confidencialitat , assegurant que només els qui estan autoritzats poden accedir a la informació .Integritat , assegurant que la informació proporcionada als processos de negoci és exacta i completa .Disponibilitat , assegurant que la informació està disponible en qualsevol moment que sigui requerida pels processos de negoci .

Retorn de la Inversió : Els costos derivats del disseny i implementació d'un Sistema de Gestió de la Seguretat de la Informació ( SGSI ) basat en ISO 27000 es veuen àmpliament compensats gràcies a:

Reducció de riscos. Minimitzar o eliminar els riscos per al negoci , resultants de la materialització de les amenaces existents sobre la seguretat de la informació .

Estalvi de costos . Racionalització dels recursos sobre la base de l'eliminació d'inversions innecessàries o ineficients degudes a la infra o sobreestimació dels riscos .

Compliment amb la legislació vigent . Assegurament del compliment del marc legal que protegeix l'empresa eliminant els riscos i sancions associades .

Millora de la competitivitat en el mercat . Millora de la confiança en el negoci entre clients , proveïdors i socis amb els que s'intercanvia i / o comparteix informació

магазин DVD фильмов
Battlefield 4 Beta обзоры, тесты, новости